Stimați studenți și părinți,

”Orice limbă este o înfățișare a spiritului omenesc; cu cât mai multe limbi învață cineva, cu atât mai multe laturi cunoaște mintea sa, și, prin urmare, cu atât mai multilateral devine el însuși.”

Mihail Boiagi

Actualmente, limbile străine joacă un rol primordial în societate și în viața fiecărei persoane, contribuind la facilitarea cooperării și stabilirea unei conexiuni durabile între continente, țări, culturi și civilizații. Acestea sunt pilonii alianțelor politice, mișcărilor diplomatice și relațiilor internaționale, reprezentând o necesitate și un atu în găsirea unui loc de muncă.

Studierea limbilor străine reprezintă o investiție valoroasă în viitorul copiilor noștri, iar cunoașterea acestora le va deschide largi orizonturi spre socializare și acces la diferite culturi și civilizații, le va stimula încrederea în sine, dezvăluindu-le noi experiențe, valori și moduri de exprimare și, totodată, facilitând integrarea acestora în diferite societăți.

Suntem ferm convinși, că doar împreună putem contribui la dezvoltarea continuă și armonioasă a copiilor noștri, oferindu-le astfel un viitor mai frumos și mai sigur. Iar faptul că Scolile de Limbi Străine Linguata există deja de 25 de ani pe piața Republicii Moldova, cu o imagine și prestație europeană, obținute prin muncă asiduă și prin cooperarea cu cele mai mari rețele de școli de limbi străine din România (Lexis), Bulgaria (Big Ben) și Grecia (Pharos), constituie mai mult decât o carte de vizită și ne oferă posibilitatea de aliniere la standardele internaționale de predare a limbilor străine.

Vă mulțumim pentru faptul că sunteți alături de noi și pentru că aveți toată încrederea în Școlile de Limbi Străine Linguata!

Cu respect,

Elizaveta ONOFREICIUC,
Manager General