Programe avizate de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Centru de Limbi Străine acreditat de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) pentru o perioadă de 5 ani, prin Ordinul nr. 57 din 26.01.2021 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova

Centru autorizat de pregătire și susținere a examenului internațional Cambridge

Mai multe…

Centru autorizat de pregătire și testare a examenului internațional IELTS

Mai multe…

Linguata - cea mai mare rețea de Școli de Limbi Străine.

ÎMPREUNĂ DIN 1996

◊ 27 ani de experiență;

◊ Cei mai buni profesori;

◊ Cel mai înalt nivel de predare;

◊ Lecții online și offline;

◊ Cele mai interactive metode;

◊ Oferte variate.

Linguata a predat cursuri la diferite organizaţii ca: Organizaţia Internaţională de Migraţie (OIM); UNDP Moldova; Gekatex Moldova; Direcţia de Medicină din cadrul MAI; Agenţia Naţională de Reţele în Telecomunicaţii şi Informatică (ANRTI); Delegaţia Comisiei Europene în Moldova; Reprezentanţi ai Primăriei; Centru copiilor cu dizabilităţi „Speranţa”; Compania „Avon”; „Vitanta” SA, Orhei – Vit, Herbalife, „Microinvest” SRL, „Sălcuța” SRL, „Halley Soft” SRL, Ast – medical SRL, Run IT SRL, Fundația elvețiană „HEKS”  şi multe alte organizaţii.

Întrucât acordăm atenție fiecărei companii cu care lucrăm, ofertele școlii de limbi străine LINGUATA sunt disponibile doar după o analiză în prealabil a necesităților clienților. De aceea,  dacă doriți training personalizat pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să SOLICITAȚI OFERTA, accesând formularul online. Veți fi contactat imediat după preluarea mesajului, pentru a stabili cerințele echipei, în vederea organizării unui training adaptat domeniului Dvs. de activitate.

Cursurile corporate la limba engleză acoperă toate nivelurile de studiu, de la nivelul elementar la avansat.
În funcție de disponibilitățile de timp ale angajaților și obiectivele urmărite de companie sau de recomandările Departamentului educațional LINGUATA, puteți opta pentru următoarele variante privind:
Orarul cursului: dimineața sau după amiază;
Structura cursului: 2 – 5 ședințe/ săptămână;
Durata unei ședințe: 2 – 2,5 ore academice.

Programa de studii este una actualizată, adaptată specificului noilor joburi și accesibilă celor care dispun de timp puțin, având o tematică incitantă și practică, în corelație cu dinamica jobului.

Cursurile sunt predate de traineri cu experienţă relevantă în domeniu, astfel încât studiul devine interactiv și are aplicabilitate imediată în mediul de afaceri global.

Rețeaua de Școli de Limbi Străine Linguata oferă cursuri corporate de limbi străine pentru companiile care cred în potențialul angajaților și îi ajută în mod direct să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în mediul în care aceștia activează. Cunoașterea limbilor străine contribuie la ridicarea nivelului de comunicare în cadrul companiei și îmbunătățirea stilului de negociere într-o limbă străină, acest lucru fiind reflectat în rezultatele obținute în afaceri.