PRE-JUNIORI:
Vârsta: 5-7 ani
Persoane în grupă: 6 – 12 persoane
Orar: luni – vineri
Durata ședinței: 45 min.
Perioada: septembrie – mai
Frecvența: 2 ședințe pe săptămână
Număr total de ore: 82 ore academice

JUNIORI:

Vârsta: 7-10 ani
Persoane în grupă: 6 – 12 persoane
Orar: luni – vineri
Durata ședinței: 65 min.
Perioada: septembrie – mai
Frecvența: 2 ședințe pe săptămână
Număr total de ore: 90 ore academice

NOTĂ: *Grupele mici constau din 2 – 5 persoane. Costul unei ore academice constituie 5 EURO.
*Cursuri individuale. Costul unei ore academice constituie 10 EURO.
Pentru date de contact și informații suplimentare, accesați pagina Școlile Linguata.

Pe parcursul celor 24 ani de activitate, experții Linguata au dezvoltat și perfecționat un program de lucru cu copiii care valorifică potențialul celor mici. La Linguata învățăm limbile străine prin metode interactive de predare.

Noi credem că metodele de predare trebuie să corespundă necesităților și stilurilor de învățare a fiecărui elev, iar procesul educațional poate fi unul distractiv, colorat, plin de viață și interesant pentru cei mici. Materialele educaționale Cambridge cu care lucrăm ne permit să implicăm elevii în activități de învățare variate cum ar fi: jocuri educaționale, cântece, jocuri pe roluri, lucru manual, lucru în echipă, activități digitalizate- toate acestea ajutându-i pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea, gândirea critică și abilitățile de soluționare a diferitor probleme, inteligența interpersonală și emoțională.

Mai mult decât atât, la finele ciclului primar de studii elevii Linguata care învață limba engleză, în exclusivitate, susțin gratuit examenul  internațional Cambridge, acesta fiind pentru părinți o evaluare externă, de calitate, și obiectivă a cunoștințelor și deprinderilor dezvoltate la cursurile noastre.